cool.png

der har i aften været lavet lidt updates på siden 08/01-2019

siden har her til aften været delvis nede grundet nogle updates, alt skulle være oppe igen, håber alle er kommet godt ind i det nye år :-) siden er desværre blevet lidt forsømt i 2018, der har været nogle ting som har krævet min opmærksomhed men det ser ud til at blive lidt bedre tid til siden i år /DreamTime 

update 11-10-2017

Der har været nogle probz med siden grundet noget update, dele af siden har ikke kunne virker med den nyeste update af cms'et, men det er nu fixet. Beklager denne nedetiden siden har haft, men det har været besværligt at få alt til at køre sammen.

system update af siden 16/08-2017

Så er tiden kommet til at siden skal opdateres, siden kan derfor til tider være utilgængelig i løbet af dagen.

God jul 2016

Vil gerne lige ønske jer alle en dejlig god jul, håber i alle får en super dejlig jul med jeres familier.

Planlagt udpadte af siden 25/12-2016

Der vil i løbet af i dag blive kørt en planlagt system update af siden, det forventes at går uden probz men siden kan til tiden være utilgængelig i korte perioder.

Nyt om siden

Ser ud til at der er fundet et nyt system til at fremvise nyheder på siden, der arbejdes med at siden også skal være mobil og tablet brugbar, men lige nu er der lidt grafik fejl vis man ser det på en mobil i lodret stilling, vandret  ser det fint ud, det næste som arvedes med er at top menuen skal ændre sig til mobil venlig, /DreamTime

LessTime.dk ..........En side med billede guider

Lesstime.dk har været oppe siden 2006 & altid været drevet af DreamTime. Siden har før kørt på domænet dream-time.tk. Mange af mine guider har været fremvist på dvdrip.dk da jeg i nogle år var med til at køre siden.

LessTime.dk ....Et dansk billede guide side